All we know so far

 

Fans verwachtten tijdens de Nintendo Direct een update van Breath of the Wild 2, maar Nintendo heeft duidelijk gemaakt dat ze voor de rest van het jaar niets te laten zien hebben. In plaats daarvan hadden ze een andere verrassing voor Legend of Zelda fans. Ze kondigden een HD remastering aan van het Wii 2011 Skyward Sword spel voor Nintendo Switch.

The Legend of Zelda: Skyward Sword was het laatste grote Zelda-spel dat werd uitgebracht voor consoles vóór Breath of the Wild. Maar de twee spelen konden niet meer verschillen. Hoewel Skyward Sword de reputatie heeft het “zwarte schaap” van de franchise te zijn, blijft het een vrij klassiek Zelda-spel. Oudere fans van Breath of the Wild die nog nooit een ander Zelda-spel hebben gespeeld, zullen misschien geschokt zijn door de culturele verschillen. In Breath of the Wild vind je echter veel ideeën en mechanismen die hun oorsprong hebben in Skyward Sword. Daarom is dit het beste spel om nieuwe fans van het spel kennis te laten maken met Breath of the Wild. Het is het perfecte spel om nieuwe fans kennis te laten maken met de klassieke Zelda-spellen.

Met dat in gedachten, hier is alles wat we tot nu toe weten over de aankomende release van The Legend of Zelda: Skyward Sword voor Nintendo Switch.

THE LEGEND OF ZELDA: SWORD RELEASEDATUM: 16 JULI 2021

Nintendo Direct heeft de releasedatum aangekondigd voor The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Remaster. Dit jaar brengen ze een HD-remastering van het spel uit voor Nintendo Switch om de 35e verjaardag van de serie te vieren. Het spel komt uit op 16 juli 2021.

Naast de nieuwe Zelda-game voor Nintendo Switch kunnen fans ook een paar te gekke controllers in handen krijgen.

Joy-Con controllers met een speciaal ontwerp gewijd aan The Legend of #Zelda: #SkywardSword HD zullen ook samen met het spel worden uitgebracht op 7/16! Op de rechterkant van de Joy-Con staat het meesterzwaardmotief, terwijl op de linkerkant het hylien schildmotief staat. #NintendoDirect pic.twitter.com/vvuobumO5w

– Nintendo of America (@NintendoAmerica) 17 februari 2021

Het spel zal gelijktijdig worden uitgebracht met een paar Joy-Cons in het Skyward-zwaardontwerp. Op de Joy-Con links staat het Hylian schild en op de Joy-Con rechts het meesterzwaard. Er is nog geen prijs voor deze Joy-Cons, maar afgaande op de vorige speciale editie van de Joy-Con, zouden ze voor ongeveer 80-90 dollar moeten verkopen.

DE PLOT EN HET SPEL

Aangezien dit een remastering is, zul je geen grote verschillen merken in het verhaal en de gameplay van deze nieuwe versie. The Skyward Sword verkent de oorsprong van de Zelda legende. Er staat je een hoop te wachten in dit spel. Dit verklaart ook het cyclische karakter van de reeks. Waarom hebben we nog steeds verschillende versies van Link en Zelda? Waarom komt Ganondorf altijd terug? Verwacht antwoorden op deze vragen te vinden in het spel.

Qua gameplay doet Skyward Sword meer denken aan de oude Zelda-games en iets minder aan Breath of the Wild. Hoewel Breath of the Wild een open sandbox is, zijn de klassieke Zelda-spellen niet zo open. Verkenning is altijd de kern van het spel, maar verwacht niet dezelfde vrijheid die je in Breath of the Wild ervoer.

HEEFT DE CONTROLESYSTEMEN GEMODERNISEERD MET VROLIJKE, PROFESSIONELE CONTROLLERS.

Skyward Sword werd in de eerste release voor de Wii in diskrediet gebracht vanwege de ongebruikelijke besturing. Het spel vereiste dat spelers bewegingsbesturing gebruikten met de Wii-afstandsbediening en Nunchuk. Dit ongemak werd nog verergerd door de onhandige bewegingsdetectie van de Wii. Als gevolg daarvan namen veel spelers niet de moeite om het spel uit te spelen.

Jammer, want Skyward Sword is een geweldig spel. We zijn er zeker van dat Nintendo dat heeft begrepen, en daarom hebben ze de besturing voor de Nintendo Switch-versie aangepast.

Fans van bewegingsbesturing kunnen het zwaaien en optillen van de schilden nog steeds ervaren met de Joy-Cons, en dankzij de verbeterde hardware is de bewegingsbesturing sterk verbeterd. Dit zou bewegingscontrole voor een keer echt leuk moeten maken.

Het belangrijkste is dat bewegingsbesturing niet langer nodig is. In plaats daarvan kun je het spel nu volledig met een joystick spelen. We rouwen gewoon om een gemiste kans. We weten dat ze een paar Joy-Cons uitbrengen om het Skyward Sword bewegingscontrolesysteem te promoten. Maar kunnen we ook een professionele controller krijgen? Alsjeblieft, Nintendo. Zorg dat dit gebeurt!

Giannis Antetokounmpo, Raptors, Bucks

http://server.digimetriq.com/wp-content/uploads/2020/11/Top-10-waiver-wire-pickups-for-Week-9.png

You May Also Like